Veelgestelde vragen

Onze speldjes worden ingezet bij speciale gelegenheden, zoals een jubileum, maar ook als subtiele business pin, als herkenning voor uw klanten. De speldjes worden standaard voorzien van een bedrukking in full color. Daar wordt vervolgens een sterke acryllaag overheen gegoten, de zogenaamde doming. Deze laag zorgt ervoor dat de bedrukking altijd mooi blijft en maakt de speldjes tevens krasvast.

De speldjes zijn uitermate geschikt als herkenningspunt voor uw bedrijf of merk. Ideaal te gebruiken in het bedrijfsleven, bij beurzen of evenementen. Daarnaast worden pins vaak ingezet als jubileum speldje.

Ja hoor, dit is geen probleem. Wij kunnen de speldjes individueel bedrukken. U kunt namen of nummers aanleveren in een Excel-bestand. Wij zorgen er dan voor dat u echt unieke, gepersonaliseerde speldjes krijgt.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de speldjes te bevestigen. Om beschadigingen te voorkomen aan kleding, kan het best gekozen worden voor een speldje met magneet (rond of rechthoekig). Wilt u een meer traditionele speld, kies dan voor bevestiging met een zogenaamde needle pin (small, medium of large) of pin & clutch.

Door te blijven innoveren en gebruik te maken van de laatste technieken zijn we in staat om speldjes in bijna elke vorm en formaat te produceren. Zeer scherpe hoeken zijn echter lastiger te produceren. Na het uploaden van uw artwork kunnen wij uw aanvraag beoordelen. De minimum afmetingen hangen af van het type bevestiging waarvoor gekozen wordt.

Artwork is het logo, de tekst of afbeelding die u graag op de speldjes wilt laten drukken. U kunt uw artwork sturen naar info@speldjesfactory.nl samen met de gewenste specificaties van de speldjes. Wij sturen u dan een digitaal voorbeeld van de speldjes ter controle toe. Het artwork ontvangen we het liefst in een vector formaat (.eps, .pdf of .ai). 

Wij hebben standaard samples van speldjes op voorraad. Op uw verzoek sturen wij u graag een sample toe. Het maken van een voorbeeld speldje met uw logo is ook mogelijk, hier zijn echter wel kosten aan verbonden. 

Speldjes kunnen in een kleine oplage besteld worden. De minimum bestelhoeveelheid is slechts 25 stuks.

Wij produceren de speldjes in eigen huis. Hierdoor kunnen wij uw speldjes op korte termijn produceren. De standaard levertijd is 6 werkdagen. Heeft u uw speldjes nog sneller nodig? Geen probleem! In overleg kunnen wij uw order sneller produceren.

Ja, wij leveren ook naar het buitenland. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u aangeven waar de zending naartoe gestuurd moet worden. De transittijden en verzendkosten kunnen variëren per land.

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. U zit dan nergens aan vast. Hierna kunt u aangeven of u de offerte om wil zetten in een order. Het annuleren van een order is mogelijk tot het moment dat we een akkoord van u hebben ontvangen op de orderbevestiging en het digitale voorbeeld. Na uw schriftelijk akkoord kunt u de order niet meer annuleren, omdat uw bestelling na akkoord direct in productie worden genomen.

Wij verzenden de speldjes via een pakketdienst. Standaard levert de pakketdienst binnen 1 werkdag binnen Nederland en België. Voor leveringen in andere landen kan het wat langer duren. Wij leveren niet in het weekend.

Wij nemen klachten van onze klanten zeer serieus. Uiteraard doen we er alles aan om de producten te leveren zoals overeengekomen. Mocht het product desondanks niet naar tevredenheid werken of de opdruk afwijken van wat is overeengekomen, neem dan contact met ons op. U dient eventuele klachten binnen 5 werkdagen na levering per e-mail of per telefoon bij ons kenbaar te maken. Wij zullen uw klacht behandelen aan de hand van een fysiek exemplaar en/of foto's. U krijgt binnen 1 werkdag een reactie van ons. Wanneer uw klacht gegrond is, zullen wij de bestelling kosteloos opnieuw maken en opsturen. Redenen voor een gegronde klacht kunnen zijn dat de opdruk afwijkt van het digitale voorbeeld of dat het product niet of onvoldoende functioneert. U ontvangt uw bestelling binnen 6 werkdagen. Vanwege de gepersonaliseerde aard van de producten is geld terug helaas geen optie. De foutieve producten kunt u naar ons retour sturen.

BadgeFactory is een onderdeel van Venditio B.V. Venditio houdt zich bezig met het bedrukken van diverse promotieartikelen en relatiegeschenken. Met BadgeFactory heeft zij zich gespecialiseerd in badges in full color met korte levertijden en lage prijzen.